Actueel

 

 

Zondag 30 november 2016 ben ik van 13.00-16.00 uur aanwezig in NME centrum Inbredius in Woerden, en deze keer maak ik een start met een tafel met pen-en-gatverbindingen. Iedereen is welkom!

 

 

Expositie in NME centrum Inbredius Woerden, tot 11 januari 2015

Tentoonstelling ‘Co & co in hout en mineralen’, elke woensdag– en zondagmiddagt/m zo 11 jan. In deze duo-expositie staat de passie van twee bevlogen mensen centraal. Beiden zijn al jaren als vrijwilliger betrokken bij InBredius en het Brediuspark. Cornelis van Halm maakt meubels van hout, waarbij hij uitgaat van de eigen vorm van het stuk waarmee hij werkt. Een groot deel van het hout dat hij verwerkt komt uit het Brediuspark. Co Verhoef heeft een passie voor mineralen. In InBredius stelt hij een groot gedeelte van zijn zelf gedolven collectie tentoon. 

openingstijden: elke woensdag– en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur., tot 11 januari 2015

http://www.inbredius.nl/

 

 

 

Te hooi en te kunst:  12 en 13 april 2014

http://www.tehooitekunst.nl/

12 en 13 april van 11 uur tot 17 uur.

Op acht prachtige locaties in het boerenlandschap rondom Woerden, laten vijftien kunstenaars op dit landelijk podium hun werk zien.

Te Hooi & Te Kunst is een kunst-fietsroute. De route is ongeveer 20 kilometerU kunt op elke locatie starten, op de locaties ontvangt u een routekaartje en een gedetailleerde routebeschrijving.

 

 

HotSpot-dagen in Breukelen

 

Tijdens de HotSpot-dagen 28 februari t/m 7 maart 2014 wordt een deel van mijn werk geëxposeerd in schoenenwinkel Lagemaat, Kerkbrink 12 in Breukelen. 
Ga na de site voor meer informatie!

 

 

 Pop-up store Woerden

In Expositieruimte v/h Wasserij ‘Johanna’ naast Galerie Van Slagmaat is Pop up store Woerden Editie 2 te zien, met werk van negen zelfproducerende kunstenaars en ontwerpers. 29 november tot en met 22 december 2013.

 

Atelierroute groot Woerden

september 2013

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb